Waarom Stonemax?

Waarom zou je via Stonemax willen huren?

Allereerst bieden wij kwalitatief goede en duurzame woningen aan. Wij vinden het belangrijk dat een appartement of huis er zo uitziet dat we er zelf ook in zouden willen wonen. We verhuren daarom woningen van minimaal 100m2 en met minimaal 3 slaapkamers. Daarbij komt dat alle woningen instapklaar zijn.

  • Gestoffeerd & instapklaar
  • Minimaal 100m2 met 3 slaapkamers
  • Centraal in de Randstad
  • Duurzaam
  • Flexibele ingangsdatum
  • Persoonlijk contact
  • Huisdiervriendelijk (i.o.)

Ze hebben een eigentijdse en goede keuken voorzien van een koel/vriescombinatie, kookplaat of -fornuis, oven en vaatwasmachine. Ze zijn ook gestoffeerd. Dat houdt in dat er raambekleding aanwezig is (gordijnen of jaloezieën), dat de vloeren voorzien zijn van – voornamelijk – laminaat en dat de hele woning is voorzien van verlichting.

Er zit een uitstekende badkamer in de woningen en een apart toilet. De badkamer is voorzien van een ruime douche, een wastafel met spiegel(kast), handdoekhaakjes of -rekjes en ook hier weer prima verlichting. In de meeste woningen zit de aansluiting voor de wasmachine in de badkamer, soms is deze in een andere ruimte geplaatst.

Voor wat betreft de duurzaamheid is alle verlichting LED en zijn een aantal woningen al zonder gasfornuis/plaat. 

Huren via Stonemax betekent ook dat je rechtstreeks contact hebt met de eigenaren van je woning, niet met een grote organisatie die niet echt naar jouw/jullie situatie kijkt. Je zit daarom niet vast aan allerlei regelgeving waar je aan moet voldoen om te mogen huren. Wij kijken per individu/koppel wat de financiële- en werksituatie is en hoe deze zich verhoudt tot de huurprijs.

Huisdieren zijn in overleg toegestaan.

Huren doe je relaxed en comfortabel bij Stonemax